Aanmelding via portal

Scholen schrijven zich in voor de Centrale Eindtoets via de portal van de Centrale Eindtoets. De portal is het digitale loket voor de Centrale Eindtoets. In de portal kunt u uw school inschrijven voor de digitale adaptieve Centrale Eindtoets of de papieren Centrale Eindtoets. In de portal kunt u ook een van de aangepaste toetsvormen bestellen. U gebruikt de portal tevens voor het inzien van de rapportages. Om de portal voor de eerste keer te kunnen gebruiken vraagt u een schoolaccount aan.

Schoolaccount aanvragen

Voor een schoolaccount vult u het formulier ‘Aanvragen beheerder portal Centrale Eindtoets’ in en print het uit. Het door de directeur ondertekende formulier stuurt u op. Na maximaal drie werkdagen ontvangt de beheerder van het schoolaccount per e-mail de inloggegevens voor de portal Centrale Eindtoets.

Aanvragen oude schoolrapporten via de helpdesk

De archiefportal met de rapportages van voorgaande jaren is vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet meer beschikbaar.

Voor het aanvragen van schoolrapporten van de jaren 2017, 2018 en 2019 kunt u contact opnemen met de helpdesk van de Centrale Eindtoets via info@centraleeindtoetspo.nl.