Aanmelding via portal

Scholen schrijven zich in voor de Centrale Eindtoets via de portal van de Centrale Eindtoets. De portal is het digitale loket voor de Centrale Eindtoets. In de portal kunt u uw school inschrijven voor de digitale adaptieve Centrale Eindtoets of de papieren Centrale Eindtoets. In de portal kunt u ook een van de aangepaste versies bestellen. U gebruikt de portal tevens voor het inzien van de rapportages. Om de portal voor de eerste keer te kunnen gebruiken vraagt u een schoolaccount aan.

Schoolaccount aanvragen

Voor een schoolaccount vult u het formulier ‘Aanvragen beheerder portal Centrale Eindtoets’ in en print het uit. Het door de directeur ondertekende formulier stuurt u op. Na maximaal vijf werkdagen ontvangt de beheerder van het schoolaccount per e-mail de inloggegevens voor de portal Centrale Eindtoets.

Opvragen oude schoolrapporten

Scholen kunnen de schoolrapporten van de afgelopen drie schooljaren zelf downloaden in het Archief Schoolrapportages, via de Portal Centrale Eindtoets. Om toegang te krijgen tot de schoolrapportages is de rol van ‘Rapportagebeheerder’ nodig in de portal.