Save the date – informatiebijeenkomsten

Dit najaar organiseren wij informatiebijeenkomsten over de Centrale Eindtoets 2022. Deze zullen net als afgelopen jaar volledig digitaal plaatsvinden, op 4 en 10 november 2021. 

Wilt u meer weten over (de verschillen tussen) de papieren en digitale adaptieve Centrale Eindtoets? Of weten hoe de digitale adaptieve Centrale Eindtoets eruitziet voor de leerling? Of heeft u nog vragen over de portal Centrale Eindtoets? Bezoek dan een van de digitale informatiebijeenkomsten. Deelname is kosteloos.

Voor wie?

Voor bestuurders en medewerkers van bestuurskantoren, directeuren, leerkrachten groep 8, intern begeleiders en ICT-professionals. Voor iedereen in het onderwijs die kiest of overweegt te kiezen voor de Centrale Eindtoets.

Door wie?

Het programma wordt verzorgd door het College van Toetsen en Examens, Stichting Cito en DUO. Daarnaast kunt u tijdens de informatiebijeenkomst ook een informatiesessie verwachten van de Inspectie van het Onderwijs. 

Save the date

Zet u 4 of 10 november alvast in de agenda? 
Meer informatie over het programma en de inschrijving volgt na de zomervakantie. 
  
We hopen u dit najaar weer (digitaal) te kunnen verwelkomen!