Informatiebijeenkomsten Centrale Eindtoets 2020

Kiest u in 2020 voor de Centrale Eindtoets, overweegt u die keuze of wilt u meer weten over de Centrale Eindtoets? Dan nodigen wij u van harte uit om één van de informatiebijeenkomsten over de Centrale Eindtoets 2020 bij te wonen.

Tijdens de informatiebijeenkomsten over de Centrale Eindtoets 2020 ontvangt u informatie zodat u zich kunt voorbereiden op de afname in 2020 en een keuze kunt maken tussen de papieren Centrale Eindtoets en/of de digitale adaptieve Centrale Eindtoets.

Programma

Elke bijeenkomst begint om 13.00 uur met een plenaire opening. Daarna kunt u kiezen uit zes keuzesessies, waarin verschillende aspecten van de papieren en de digitale adaptieve Centrale Eindtoets worden toegelicht. Het programma wordt afgesloten met een borrel en duurt uiterlijk tot 17.00 uur.

Waar en wanneer?

DATUM

PLAATS en LOCATIE

Di 29 oktober 2019

Amsterdam, Postillion Hotel & Convention Centre

Do 31 oktober 2019

Zwolle, Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center

Ma 4 november 2019

Eindhoven, Pullman Cocagne

Voor wie?

De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen in het basisonderwijs die kiest of overweegt te kiezen voor de Centrale Eindtoets: bestuurders en medewerkers van bestuurskantoren, directeuren en schoolleiders, leerkrachten groep 8, intern begeleiders en ICT-professionals.

Collega’s uitnodigen

Deze uitnodiging is per mail verstuurd aan besturen en scholen. Deel deze uitnodiging ook vooral met uw collega’s.

Inschrijven

Het programma en een overzicht van de keuzesessies vindt u in het inschrijfformulier.