1 december - Inschrijving Centrale Eindtoets 2017-2018 open

Vanaf nu (1 december) kunt u met een schoolaccount in de portal Centrale Eindtoets leerlingen inschrijven voor de Centrale Eindtoets. Dit is stap 3 in het stappenplan voor een succesvolle afname van de Centrale Eindtoets. Indien u de digitale adaptieve Centrale Eindtoets gaat afnemen, kunt u vanaf nu ook de software voor de afname op de computers van de leerlingen installeren. Dit is stap 4 in het stappenplan. Vanaf 8 januari 2018 kunt in de portal de voorbeeldtoets inplannen.

Meer informatie over de 10 stappen voor een succesvolle afname vindt u hier.

Alle scholen die in het schooljaar 2017-2018 de Centrale Eindtoets afnemen hebben een account nodig op de nieuwe portal Centrale Eindtoets. Heeft u nog geen schoolaccount, u kunt deze via de portal aanvragen.