Back to School - Vernieuwde Centrale Eindtoets in 2018

Wij hopen dat u het schooljaar spetterend bent begonnen. Graag attenderen wij u erop dat de Centrale Eindtoets is vernieuwd.

Vanaf 2018 kunt u kiezen uit:

  • de digitale adaptieve Centrale Eindtoets
  • de papieren Centrale Eindtoets op één niveau.

Scholen die voor de Centrale Eindtoets kiezen, bepalen zelf of hun leerlingen de toets digitaal of op papier maken – per klas of per leerling. Zowel de papieren Centrale Eindtoets als de digitale adaptieve Centrale Eindtoets zijn geschikt voor alle leerlingen. Wilt u meer weten over de vernieuwing van de Centrale Eindtoets in 2018? U kunt in oktober van dit jaar ook naar één van de vier informatiebijeenkomsten over de Centrale Eindtoets van het CvTE komen. Wilt u weten of u school klaar is voor de digitale adaptieve Centrale Eindtoets? Beantwoord de vragen in de Quickscan.